top of page

Pieter

Heb er nu twee opleidingen opzitten met Peter. Massagetherapeut (samen met mijn Chinese echtgenote) en Lomi Lomi. Alles lijkt in perfecte verhouding te staan qua theorie en praktijk (met toch een nadruk op praktijk). Hij legt je bijkomende vragen zonder problemen uit of zoekt ze op om iedereen in de groep wijzer en bekwamer te maken. Groepsverband tijdens de opleiding is dan ook zeer belangrijk voor hem want zo leer je vlugger meer. Wij hebben een super ervaring gehad en in de toekomst kijk ik uit naar nog meer. Super bedankt Peter voor deze onvergetelijke vormingen. Doe zo verder 💚👍👌💚👌👍💚.

Isabelle

Na lang twijfelen schreef ik mij in voor de cursus massagetherapeut. Niet zeker of dit wel iets voor mij zou zijn en altijd bang voor het nieuwe. Die twijfel was na les één al volledig weg. Ik kon niet wachten om bij thuiskomst te tonen en te vertellen wat ik die ene les al had geleerd en hoe leuk ik dit wel vond. Mijn enthousiasme bleef week na week en mijn passie voor het masseren groeide. Ik ben ervan overtuigd dat ik mijn enthousiasme en goesting aan Peter te danken heb. Hij stelt je zo op je gemak en heeft oog voor iedere individuele cursist. Zijn passie voor het vak werkt aanstekelijk en door zijn ervaring in het onderwijs beheerst hij ook de kunst om theorie op een aangename en ludieke manier aan de man te brengen. Hij weet als geen ander hoe belangrijk die theorie is om voldoende kennis op te bouwen maar ook hoe je dit mooi kan combineren met de praktijk. Ondertussen heb ik bij Peter ook met succes mijn tweede cursus 'sportmassage' afgerond en kan ik met vertrouwen mijn passie beginnen delen. Ik kijk er al naar uit om in de toekomst nog eens een cursus bij Peter te kunnen volgen, al was het maar om zelf nog eens onder handen genomen te worden door Peter. Want die handen, die zijn van goud! ❤

Dafne

Ik heb zelf de cursus lichaamsmassage gekregen van Peter. Peter is een docent die zijn hart en ziel in zijn vak steekt, zijn enthousiasme lijkt in zijn lessen besmettelijk te werken. Wat ik zelf heb aangevoeld als een enorme meerwaarde. Door zijn rustige houding en stem voel je je al snel ‘op je gemak’. Op deze manier slaagt hij er in om contact te maken met al zijn cursisten en ze allemaal individueel mee te nemen in zijn vak. Wat mij betreft allemaal maar mooie herinneringen aan deze opleiding met Peter; voor herhaling vatbaar!

Peter als je docent - ervaring

Hier kan je jouw ervaring delen over je ervaring tijdens mijn opleiding

Thanks for submitting!

bottom of page