top of page
Massage Leuven

‘No Stitch No Story’

‘Geen litteken Geen verhaal’ 

Ik werd geboren met een genetische bindweefselaandoening (Osteogenesis Imperfecta/ broze botziekte). De zeer milde vorm met voornamelijk impact op mijn botstructuur, spieren en pezen. Mijn kindertijd speelde zich dus vaak af in ziekenhuizen, gipskamers bij orthopedisten en kinesitherapeuten…. Breuk na breuk, spierscheur na spierscheur met steeds dezelfde klassieke aanpak.

Tientallen breuken, een paar trauma’s en ongevallen, met blijvende zenuwschade verder, weet ik waar elk botje en spier zich in ons lichaam bevindt. Maar misschien nog belangrijker begrijp ik als geen ander wat de fysieke en mentale impact is als het met ons lichaam even fout loopt.


Ondertussen beseffen veel mensen dat er een grote 'correlatie' is tussen ons psyche en ons lichaam. Stress kan op vele manieren op de voorgrond treden. Stress kan (chronische) pijnen, angst, trauma's of zelfs bepaalde ziektebeelden teweeg brengen.
De druk en het prestatie gebonden leven dat wij allen leiden ligt daarbij vaak aan de basis van een onevenwicht in en rondom ons lichaam. 

Helaas weet ik uit ervaring dat dit zich vroeg of laat wreekt en je jezelf tegenkomt.


Ik lijk wel een dokter maar dat ben ik niet!  😀 Wel iemand die geleerd heeft uit zijn verleden en beseft hoe een holistische visie en het belang van jezelf tijd, ruimte en aandacht te geven kan bijdragen

tot een boost van je lichaam en brein.


Een hele inleiding om te komen tot de essentie van je bezoek op mijn site.  MASSAGE!


Inmiddels mag ik me een massagetherapeut met kennis van zaken en ervaring noemen. Dit gebaseerd op een brede waaier van opleidingen, praktijkervaring en constante bijscholing.

Mijn studie ‘klinische psychologie’, Relaxatietherapeut, Oosterse geneeskunde,...  verrijken mijn handelen.

Het aanbod van ontspanningsmassages en meer klachtgerichte massages vind je in het overzicht.

Wat verder op de site vind je een filmpje met een belangrijke studie van de BBC waar het wetenschappelijk bewijs en het positieve effect van een massage op ons lichaam wordt aangetoond. (ZEKER KIJKEN!)


Als papa van onze 2 pleegkinderen en behoud van aandacht voor mezelf, mijn lichaam, mijn studie en de passie voor mijn vak werk ik enkel op afspraak. Mijn voorkeur gaat uit naar een beperkt aantal sessies verspreid doorheen weekdagen, avonden en weekends.

Wie handelt vanuit passie heeft geen werk maar een leven: de mensen die me kennen weten dat ik meer dan 20 jaar actief ben geweest in de hospitality wereld. Ook mijn loopbaan in het onderwijs is een grote verwezenlijking in mijn traject. Regelmatig ben ik  gastdocent anatomie,pathologie en fysiologie en verschillende massageopleidingen in het centrum voor volwassenenonderwijs waar ik mijn kennis en ervaring graag deel met getalenteerde cursisten.

Aarzel niet om me te contacteren via mail of WhatsApp. Mochten er vragen zijn ben je maar een paar muisklikken verwijderd van een ‘professionele massage’ in hartje Leuven.

Warme groet,


Peter 

Over mij: About
bottom of page